tisdag 7 januari 2014

Godaste på julbordet

Jag vet att det är lite sent att tipsa om julbordsmat nu, men dessa laxrullar var bara så otroligt goda! Och de passar precis lika bra som en liten förrätt eller tilltugg resten av året också, inte bara på julen. Laxrullarna är fyllda med en krämig röra av färskost, grovmalen senap och färsk dill, supergoda!


Laxrullar
200 g gravad lax (blir säkert också jättegott med kallrökt lax också)
100 g naturell philadelphia ost
2 msk grovmalen senap
2 msk finhackad dill

Lägg en bit plastfolie på bordet. Lägg ut laxskivorna på plastfolie, så att laxen överlappar varandra och bildar en fyrkant.Blanda ihop ingredienserna till röran och bred den över laxen. Rulla försiktigt ihop med hjälp av plastfolien och ställ kallt fram till servering. Skär då fina skivor av laxrullen, och njut dem med hårt tunnbröd eller potatis!

1 kommentar:

  1. verkar lockande, men vi kan ju vänta tills du kommer hit och bjuder oss! fof

    SvaraRadera